Een bijzonder restaurant,
met mogelijkheden

IW4 heeft een restaurant met mogelijkheden. Naast het verzorgen van onze interne lunchvoorziening, bieden we diverse faciliteiten voor externen. Vanuit ons bedrijfsrestaurant bent u verzekerd van een gastvrij ontvangst. Daarnaast is ons bedrijfsrestaurant een belangrijke opleidingsplek voor ontwikkeling van medewerkers richting het bedrijfsleven. Dit maakt het een bijzonder restaurant.

Vergadering, netwerkbijeenkomst of trainingen
Ons bedrijfsrestaurant kan worden ingericht voor netwerkbijeenkomsten en vergaderingen van uw business club of bedrijf. De ruimte is voorzien van alle multimedia voor beeld en geluid en draadloos internet via WIFI. Ook hebben we diverse trainingsruimten. In combinatie met de faciliteiten in ons restaurant zorgen wij dat uw dag prettig en zorgeloos verloopt.  

MVO
In ons bedrijfsrestaurant leiden we mensen op voor werk in de horeca. Het restaurant is een belangrijke opleidingsplek voor ontwikkeling van medewerkers richting het bedrijfsleven. Door gebruik te maken van ons bedrijfsrestaurant of een van onze andere faciliteiten, draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

bedrijfsrestaurant
bedrijfsrestaurant

Lunchvoorziening

op onze locatie

Vergaderruimtes

voor trainingen

Rotary Cuneralezing

Grote ruimte

voor netwerkbijeenkomsten

Bedrijfsrestaurant van IW4

Cateringfaciliteiten

intern of op locatie

Onze klanten aan het woord

We investeren in duurzame samenwerking. Lees hier wat onze klanten vertellen.

Lees alles

‘We kunnen altijd bij IW4 terecht voor het verzorgen van onze jaarlijkse zomer- en winterborrel. Ook voor het rese... Meer lezen

Jacqueline de Koning en Marjan Kampert, Weijman Vastgoedonderhoud B.V.
restaurant snijwerk
bedrijfsrestaurant
Rotary Cuneralezing
restaurant afwassen

Neem
contact op

Benieuwd naar wat het Bedrijfsrestaurant van IW4 voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Martin van Wikselaar.

Bekijk andere
diensten

Naast onze dienstverlening in het Bedrijfsrestaurant kunt u ook het Verpakken van voedingsmiddelen, Verpakkings- en licht montagewerk of Schoonmaakwerk aan ons uitbesteden.

Wilt u liever iemand in dienst die Horecawerkzaamheden in uw bedrijf uitvoert? Via HetWerktNu bemiddelen we gemotiveerde arbeidskrachten voor het werk bij u op locatie.

Voedingsmiddelen verpakken

Verpakken & licht montage­werk

Schoonmaak

Bedrijfsrestaurant