Schoonmaak is
vakwerk

Wij houden niet van half werk, wij zorgen dat uw gebouw of kantoor écht schoon is. Bij IW4 bent u verzekerd van kwaliteit. Want schoonmaak is vakwerk.

Dagelijks maakt het schoonmaakteam van IW4 honderden werkplekken schoon. Naast het schoonmaken van kantoren, zijn onze collega’s aan het werk in openbare gebouwen, scholen en parkeergarages. Het schoonmaken van kantoren, glasbewassing, conserveren van vloeren, reinigen van tapijt, reinigen van dakgoten: U kunt het met een gerust hart aan overlaten aan de schoonmakers van IW4.  

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn opgeleid tot vakgeschoold schoonmaker, zij zijn SVS-gecertificeerd. Want schoonmaak is vakwerk. Door onze supervisie en kwaliteitscontrole bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij maken uw kantoor of gebouw écht schoon!

Verantwoorde keuze
Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor een schoon resultaat. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit. Bovendien geeft u door het uitbesteden van werk aan IW4 vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Samenwerken met IW4 is een verantwoorde keuze.

schoonmaker
kantoor schoonmaak

Kantoren

Glasbewassing

vloeronderhoud

Vloeronderhoud

stofzuiger

Tapijtreiniging

Dakgoten

Bekijk de video

Diverse bedrijven en organisaties hebben hun schoonmaakwerkzaamheden aan IW4 uitbesteed. Een van onze klanten is PeoplePower. In deze video de directeur van PeoplePower en een medewerker van IW4 aan het woord.

Onze klanten aan het woord

We investeren in duurzame samenwerking. Lees hier wat onze klanten vertellen.

Lees alles

‘Scholengemeenschap Het Perron verzorgt zelf onder andere opleidingen voor praktijkonderwijs. We zien daarbij hoe ... Meer lezen

Gerard Pitlo teamleider Facilitair Scholengemeenschap Het Perron

Neem
contact op

Benieuwd naar wat IW4 voor u kan betekenen op het gebied van schoonmaak? Neem dan contact op met Heinie Middelhoven.

Bekijk andere
diensten

Naast Schoonmaakwerk kunt u ook het Verpakken van voedingsmiddelen of Verpakkings- en montagewerk aan ons uitbesteden. Of maak gebruik van de mogelijkheden in ons Bedrijfsrestaurant.

Wilt u liever iemand in dienst die de Schoonmaak in uw bedrijf uitvoert? Via HetWerktNu bemiddelen we gemotiveerde arbeidskrachten voor het werk bij u op locatie.

Voedingsmiddelen verpakken

Verpakken & licht montage­werk

Schoonmaak

Vergadercentrum & lunchservice