Verpakken, montage en assemblage,
laat dat maar aan ons over

Zoekt u een oplossing op maat voor uw verpakkings- of montagewerk? Dan bent u bij IW4 aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in repeterend (hand)werk. En door onze continue kwaliteitscontrole bent u verzekerd van hoge kwaliteit. 

Verpakken
Verpakken is maatwerk. Mensenwerk. Daarom is IW4 de juiste partner voor het uitbesteden van uw werk. Door ons gevarieerde machinepark kunnen we handmatige activiteiten combineren met geautomatiseerde verpakkingswerkzaamheden. Het opzetten en vullen van displays, sluiten van dozen, printen en etiketteren en sealen of krimpen: bij IW4 bent u voor uw verpakkingswerk aan het juiste adres. 

Moeten uw producten in een schone ruimte verpakt worden? Wij kunnen u ook helpen bij het Verpakken van Voedingsmiddelen.

Montage en assemblage
Ook voor lichte montage- en assemblagewerkzaamheden (seriematig) kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het assembleren en monteren van transportwielen en fietssloten, het monteren van cilinders en het assembleren van onderdelen voor producten zoals koffiezetapparaten. Onze vakkundige medewerkers monteren of stellen uw product met zorg samen. 

verpakken en montage

Sorteren

Inpakken en ompakken

Sealen / krimpen

Monteren

AXA security

Assembleren

Etiketteren

Bekijk de video

IW4 doet Verpakkings- en Montagewerk voor diverse bedrijven. In dit filmpje geeft onze opdrachtgever Axa aan waarom het werk aan IW4 wordt uitbesteed. En vertelt een van onze medewerkers vol enthousiasme over zijn werk.

Onze klanten aan het woord

We investeren in duurzame samenwerking. Lees hier wat onze klanten vertellen.

Lees alles

‘Colson werkt op diverse vlakken samen met IW4. We laten de schoonmaak van ons pand door IW4 verzorgen, er werkt een g... Meer lezen

Ernst-Jan Venema, general manager Colson Transportwielen B.V.

Neem
contact op

Benieuwd naar wat IW4 voor u kan betekenen op het gebied van Verpakken en montagewerk? Neem dan contact op met Hans Bouhuys.

Verpakken uitbesteden

Maatwerk

Soms is het niet rendabel voor een bedrijf om verpakkings- of montagewerk te automatiseren. Dan kan het uitbesteden van werk aan IW4 een efficiënte oplossing zijn. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd hoge kwaliteit en goede service. IW4 staat voor maatwerk. Voor zowel kleine als zeer grote partijen zoeken wij een passende oplossing. 

Door het uitbesteden van werk aan IW4 geeft u vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Samenwerken met IW4 is een verantwoorde keuze.

Bekijk andere
diensten

Naast Verpakkings- en licht montagewerk kunt u ook het Verpakken van voedingsmiddelen of Schoonmaakwerk aan ons uitbesteden. Of maak gebruik van de mogelijkheden in ons Bedrijfsrestaurant.

Wilt u liever iemand in dienst die het Verpakkings- of montagewerk in uw bedrijf uitvoert? Via HetWerktNu bemiddelen we gemotiveerde arbeidskrachten voor het werk bij u op locatie.

Voedingsmiddelen verpakken

Verpakken & licht montage­werk

Schoonmaak

Vergadercentrum & lunchservice