Uw voedingsmiddelen,
met zorg verpakt

Handmatig verpakken of ompakken, semi-automatisch wegen, mixen en afvullen van droge voedingsmiddelen: het verpakken van voedingsmiddelen is nauwkeurig werk. Hierin zijn onze collega’s gespecialiseerd. Uw voedingsmiddelen worden met zorg voor u verpakt. 

Ons specialisme
In onze moderne, voedselveilige omgeving dragen wij zorg voor uw product. Wij verzorgen het ompakken van verpakte voedingsmiddelen en we verpakken open, droge voedingsmiddelen van bulk naar consumenteneenheden. In zakjes, maar ook in emmers of dozen. Van grote series die semi automatisch worden gewogen en afgevuld, tot kleinere of bewerkelijke volumes die handmatig worden verwerkt. En ook uw biologische producten kunt u bij ons laten verpakken. 

Mixen

van droge voedingsproducten

Afwegen en vullen

semi automatisch en handmatig

Verpakken

en ompakken

Stickeren en printen

van code en THT datum

Verzendklaar maken

Bekijk de video

IW4 heeft een voedselveilige omgeving voor het Verpakken van Voedingsmiddelen. In dit filmpje geven een blik achter de schermen. En vertelt een van onze medewerkers vol enthousiasme over zijn werk.

Hans pasfoto

Hans Bouhuys Manager Werkbedrijf

Neem
contact op

Benieuwd naar wat IW4 voor u kan betekenen op het gebied van Voedingsmiddelen verpakken? Neem dan contact op met Hans Bouhuys.

Onze klanten aan het woord

We investeren in duurzame samenwerking. Lees hier wat onze klanten vertellen.

Lees alles

‘Het werk binnen de co-pack industrie wordt steeds verder geautomatiseerd. Wij hebben echter ook verpakkingswerk waar ... Meer lezen

Wim Barendsen, hoofd bedrijfsbureau Martinez Chocolade B.V.

Gecertificeerd &
verantwoord

Gecertificeerd
Aan het verpakken van voedingsmiddelen worden hoge eisen gesteld. Wij werken volgens de HACCP-richtlijnen, daarvoor is IW4 FSSC ISO 22000 gecertificeerd. Hierdoor is de kwaliteit en veiligheid van uw producten gegarandeerd. Wij hebben bovendien een SKAL certificering. Ook voor het verpakken van biologische producten kunt u bij ons terecht.

Verantwoorde keuze
Soms is het niet rendabel voor een bedrijf om het verpakken van voedingsmiddelen te automatiseren. Dan kan het uitbesteden van werk aan IW4 een efficiënte oplossing zijn. Doordat wij gecertificeerd zijn in voedselveilig verpakken bent u bovendien verzekerd van hoge kwaliteit. Door het uitbesteden van werk aan IW4 geeft u vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Samenwerken met IW4 is een verantwoorde keuze.

Bekijk andere
diensten

Naast het Verpakken van voedingsmiddelen kunt u ook Schoonmaak en Montage- en Verpakkingswerk aan ons uitbesteden. Of maak gebruik van de mogelijkheden in ons Bedrijfsrestaurant.

Wilt u liever iemand in dienst die het Verpakken van voedingsmiddelen in uw bedrijf uitvoert? Via HetWerktNu bemiddelen we gemotiveerde arbeidskrachten voor het werk bij u op locatie.

Bedrijfsrestaurant

Schoonmaak

Verpakken & licht montagewerk

Voedingsmiddelen verpakken