Aan het werk!
Werken bij IW4

Diensten

We werken dagelijks met plezier en volle inzet aan optimale kwaliteit.

Lees verder

Optimaal benutten van de
diversiteit en talent

Vanuit een duurzame relatie met onze klanten gaan we bij IW4 alleen voor het beste resultaat. Daarbij kijken we naar ieders mogelijkheden. Voor de één is dat een afgebakende taak en de ander kan bijvoorbeeld prima uit de voeten met computergestuurde machines. Kortom: een goede mix die garant staat voor een hoogwaardig eindproduct of het perfect uitvoeren van een taak. Dat maakt samenwerken met IW4 ook maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voedingsmiddelen
verpakken

Van het inpakken van chocolaatjes, het afwegen en vullen van zakjes met algenvellen tot het vullen van potjes met vismeel: bij IW4 verpakken we allerlei soorten voedingsmiddelen. Wat u ook verpakt wilt hebben, wij helpen u graag.

Lees verder

Verpakken & licht 
montagewerk

Voor lichte montage- en verpakkingswerkzaamheden kunt u bij IW4 terecht. Denk aan het opzetten van displays, etiketteren of eenvoudig montagewerk. Onze vakkundige medewerkers monteren of stellen uw product met zorg samen.

Lees verder

Schoonmaak-
werkzaamheden

Wij houden niet van half werk, wij zorgen dat uw gebouw of kantoor écht schoon is. Van het schoonmaken van kantoren, het reinigen van tapijt of glasbewassing. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de schoonmakers van IW4.

Lees verder

Bedrijfsrestaurant,
van IW4

IW4 heeft een restaurant met mogelijkheden. Naast het verzorgen van onze interne lunchvoorziening, hebben we diverse faciliteiten voor externen. Ons vergadercentrum biedt ruimte voor bijeenkomsten en vergaderingen. En met onze broodjesservice bezorgen wij de lekkerste broodjes of lunchpakketten op locatie. Met plezier en enthousiasme heten we onze gasten welkom en gaan we voor u aan de slag.

Lees verder

Wist u dat..

HetWerktNu is onderdeel van IW4. Via HetWerktNu bemiddelen en detacheren we mensen bij bedrijven en ondersteunen we werkgevers en maatschappelijke partners bij het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer