25 november 2020

Een nieuwe huisstijl

Lees verder
IW4 bedrijfsrestaurant

De afgelopen periode hebben we een vernieuwingsslag van onze huisstijl doorgevoerd naar een frisse, moderne uitstraling die past bij deze tijd. Het benutten van talent, het leveren van kwalitatief, volwaardig werk en plezier in ons werk zijn de basis geweest bij het vormgeven van de nieuwe huisstijl.

Ons verhaal – ‘Aan het werk’
Ons uitgangpunt is dat iedereen talent heeft. Bij IW4 willen we dat zo goed mogelijk benutten. Met onze productie en dienstverlening op het gebied van (Food) Verpakken, Schoonmaak, Montage en dienstverlening vanuit ons Bedrijfsrestaurant bieden we werk dat bij je past. Zo zorgen we dat iedereen met volwaardig werk mee kan doen. Daarom is onze slogan: ‘Aan het werk’.

We bieden volwaardig werk. Werk om trots op te zijn. En we leveren serieus werk van goede kwaliteit. Maar ook vooral: we hebben plezier in ons werk. Dát maakt ons IW4!

Fotografie
Ook onze fotografie hebben we op een moderne, eigentijdse manier vormgegeven. We hebben bewust gekozen voor een andere setting dan het traditionele beeld wat vaak van sociaal werkbedrijven wordt geschetst. Werken bij IW4 staat voor stoer en trots.

Stoer, want we doen werk wat er toe doet. En trots, omdat we blij zijn met ons werk, werken is belangrijk.

 

IW4 en HetWerktNu
Ook HetWerktNu heeft een vernieuwingsslag doorgemaakt. HetWerktNu is onderdeel van IW4 en richt zich met haar dienstverlening op het bemiddelen en detacheren van (kandidaat) werknemers bij werkgevers. Daarnaast zetten we ons via HetWerktNu in voor initiatieven op het gebied van werk. We trekken op met bedrijfsleven en maatschappelijke partners om samen een inclusieve arbeidsmarkt te realiseren.

Met deze vernieuwingsslag van zowel IW4 als HetWerktNu zijn we klaar voor de toekomst!

Actueel

16
mei

Jubileum IW4, al 65 jaar een begrip in de regio

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer