10 januari 2023

IW4 blijft ook de komende periode COG Het Perron schoonhouden

Lees verder

Al een aantal jaar is IW4 de partij aan wie de schoonmaak van de school is uitbesteed. En naar tevredenheid: daarom werd onlangs een nieuw contract gesloten. Dit betekent werk voor een grote groep schoonmaakcollega’s van IW4. Een mooie opsteker dus voor de IW4-collega’s die dagelijks bij COG Het Perron aan de slag zijn!

Wat maakt deze schoonmaakklus bijzonder? Heinie Middelhoven, teammanager Schoonmaak IW4:  ‘COG Het Perron heeft er voor gekozen om gedurende de dag een aantal schoonmakers in het gebouw te hebben. We starten met een grote groep collega’s om de klaslokalen en toiletten schoon te maken voordat de leerlingen op school komen. Vervolgens blijft een aantal schoonmakers de hele dag aanwezig om bijvoorbeeld na iedere pauze de kantine en de trappen te reinigen, de toiletten bij te houden en ‘incidentjes’ op te ruimen. Zo zorgen we er voor dat de school er aan het einde van de dag ook nog goed uitziet. Naast de dagelijkse reiniging, wordt de school in de schoolvakantie periodiek onder handen genomen. Al met al een mooie klus waar we waardering van ons werk hebben en met plezier aan de slag zijn.’

COG Het Perron verzorgt onder andere opleidingen op het gebied van praktijkonderwijs. ‘We zien daarbij hoe belangrijk het is dat iedereen perspectief heeft op werk. Daarom besteden we ons schoonmaakwerk ook aan IW4 uit. We willen hiermee onze bijdrage leveren en iets terugdoen voor de maatschappij. ‘ aldus Gerard Pitlo, teamleider facilitair & huisvesting COG.

Actueel

16
mei

Jubileum IW4, al 65 jaar een begrip in de regio

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer