22 mei 2024

Jaaroverzicht 2023

Lees verder

Met trots blikken we terug op 2023: een veelbewogen jaar. De verhuizing naar ons nieuwe pand liep als een rode draad door het jaar heen. Na de oplevering in april volgden in de maanden daarna de afrondende werkzaamheden. Op 11 november vierden we de officiële opening met een open dag waar naar schatting zo’n 1750 bezoekers op af kwamen. We zijn blij dat we zoveel mensen mochten ontvangen. Dat past bij het huidige IW4: we zijn een open en transparante organisatie, we zijn toegankelijk voor iedereen.

Met ons nieuwe pand is IW4 klaar voor de toekomst: een eigentijdse plek waar het fijn is om te werken en te leren. We zijn er voor iedereen die een extra steuntje in de rug nodig heeft om werk te vinden en te houden. En met succes. In 2023 werkten totaal meer dan 600 inwoners van een van onze gemeenten in ons bedrijf of volgden een traject op weg naar de arbeidsmarkt.

Samen met onze collega’s, ondernemers, gemeenten en maatschappelijke partners bouwen we de komende jaren verder aan ons mooie bedrijf. Samen maken we IW4. Wees welkom!

In ons jaaroverzicht vindt u het resultaat van alle inspanningen in het afgelopen jaar. Een jaar waarin we met elkaar de schouders er onder hebben gezet en mooie successen hebben behaald. Dit toont de flexibiliteit en veerkracht van iedereen die bij ons werkt!

https://iw4overzicht2023.jaarverslag.org/

Actueel

28
mei

PSO certificaat aan IW4 uitgereikt

16
mei

Jubileum IW4, al 65 jaar een begrip in de regio

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer