20 mei 2021

Jaaroverzicht IW4 ’terugblik op een veelbewogen jaar’

Lees verder
IW4

‘Werken maakt gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.’

In ons Jaaroverzicht blikken we terug op een veelbewogen jaar. De corona-crisis had en heeft grote impact op onze samenleving, en in het bijzonder op kwetsbare mensen. Het hebben van werk is juist in deze periode van essentieel belang. Werken geeft structuur, zorgt voor sociale contacten en biedt houvast in tijden van onzekerheid. Daarom zetten we ons er met volle kracht voor in dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt krijgt.

Vanaf 2019 is de transitie van de organisatie naar een professioneel werkleerbedrijf in gang gezet. We kunnen concluderen dat we op de goede weg zitten. De harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden en het bedrijfsreglement zijn afgerond; dit geeft duidelijkheid voor iedereen. We besteden aandacht aan onze interne cultuur; openheid en transparantie staan centraal en we steken veel energie in communicatie, zowel intern als extern. De samenwerking met de gemeenten is verbeterd. We kijken naar gezamenlijke doelen en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Door de afname van de SW-doelgroep is de kaderformatie in lijn gebracht met de taken van de vernieuwde organisatie. Vanwege onze ontwikkeldoelstelling en dienstverlening aan werkgevers is versterking binnen Arbeidsontwikkeling aangetrokken. En we hebben een nieuwe huisstijl met onder andere nieuwe websites gelanceerd voor zowel IW4 als HetWerktNu om onze positie verder te versterken. We zijn hiermee goed op weg om de transitie naar een professioneel werkleerbedrijf en de daarbij passende werkgeversdienstverlening te realiseren.

We hebben, ondanks de transitie en Covid-19, de winkel open weten te houden. En dat niet alleen, er zijn vele nieuwe projecten gestart en afgerond. De organisatie is ‘in control’ gebleven en we zijn er in geslaagd onze sociale en financiële doelstellingen te realiseren

‘We bouwen aan een toekomst waarin we dé regionale partner willen zijn voor het bieden van werk en het toeleiden naar werk. Dit alles met maar één doel: mensen die een extra steuntje op de arbeidsmarkt nodig hebben een kans te geven, volwaardig mee te laten doen en van betekenis te laten zijn. Want werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. ‘

Actueel

16
mei

Jubileum IW4, al 65 jaar een begrip in de regio

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer