Jimmy Glebbeek – medewerker Bedrijfsrestaurant

‘Alles goed schoonmaken, dat is mijn ding’

Lees verder

‘In het bedrijfsrestaurant is geen dag hetzelfde. Er is altijd wel iets anders. Dat maakt dit werk zo leuk. Broodjes maken voor een cateringopdracht, vergaderingen of bijeenkomsten met andere bedrijven. Ik houd van die afwisseling. Ik werk voornamelijk in de spoelkeuken en houd het restaurant schoon. Alles goed schoonmaken, dat is wel mijn ding. Goede hygiëne is belangrijk. Ik ben graag bezig, ook thuis. Anders ga ik me vervelen. Dat merk ik bijvoorbeeld ook als ik vakantie hebt. Vakantie is fijn, maar na een week wil ik graag weer aan de slag.’

Gerelateerde verhalen

‘Stapelen, dat is echt mijn ding’

‘Ik vind het belangrijk om te blijven leren’

‘Ik ben een echte aanpakker’

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.