04 mei 2021

Nieuwe klanten aan het woord

Lees verder

Wij zijn blij met het vertrouwen van onze opdrachtgevers om werk aan IW4 uit te besteden. De afgelopen periode hebben we ook een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Voor het Snoep-paleis.nl verpakken wij vanaf begin dit jaar snoepgoed en nootjes. Snoep-paleis.nl is zo’n twee jaar geleden opgericht en heeft eensnoep paleis productlijn met nootjes en snoepgoed verpakt in flesjes. Dit product werd ontwikkeld vanuit de gedachte dat het hygiënischer en bacterievrij is om nootjes of snoepjes uit een flesje te ‘gieten’ in plaats van een bakje neer te zetten waar verschillende mensen iets uit pakken. Nivienne & Stephan, het brein achter Snoep-paleis.nl geven aan: ‘We hebben dit concept vóór corona-tijd bedacht. Nu, door de pandemie, is het nog actueler geworden. Corona-proof snoepen wordt onderdeel van het nieuwe normaal.’ Door de groei van het bedrijf werd ook gezocht naar een partner om het snoepgoed en de nootjes te verpakken. ‘Via een tweetal klanten in Rhenen en Veenendaal kwamen we in contact met het werk van IW4. We willen er graag aan bijdragen dat iedereen aan het werk is. Dit sociale aspect is voor ons reden om het verpakkingswerk aan IW4 uit te besteden. We voelen ons welkom bij IW4 en zien dat er met plezier en enthousiasme aan onze producten wordt gewerkt. De snelheid, flexibiliteit en korte lijnen maken het een waardevolle samenwerking.’ Meer weten over Snoep-paleis.nl? Neem een kijkje op de website.

 

Ook Julia’s Delicious World laat het verpakkingswerk sinds een aantal maanden aanJulia’s Delicious World IW4 over. Mieke Bomans, oprichtster van Julia’s Delicious World ‘In 2015 heb ik mijn bedrijf met mijn eigen granola-lijn opgericht. In eerste instantie bakte ik zelf mijn granola maar ik de loop der jaren werd de markt steeds groter en heb ik het bakken uitbesteed. Door deze volume-uitbreiding ben ik ook op zoek gegaan naar een partner die kon helpen met afvullen.’ Via internet werd de afdeling Food Verpakken van IW4 gevonden. ‘Ik zocht vanuit maatschappelijk oogpunt een sociaal werkbedrijf om mijn granola te verpakken. IW4 is hiervoor een geschikte partner. Zij beschikken over de benodigde certificeringen voor het verpakken van Food en er werken medewerkers die gewoon goed zijn in hun werk. De versgebakken granola wordt vanuit Zaandam aangeleverd en door de collega’s van IW4 in emmers, zakken of flessen verpakt. Ze zijn flexibel en er wordt alles aan gedaan om het proces goed te laten verlopen en de klant tevreden te stellen.’

Ook interesse om uw werk uit te besteden? Neem contact met ons op.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen aan het werk kan!

 

Actueel

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

21
dec

Ongeschreven regels in de werksituatie

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer