Missie, visie en kernwaarden

Lees verder
IW4

Missie, visie
en kernwaarden

Onze missie en visie
Werken doet goed: dat is onze overtuiging. Werken biedt structuur, geeft je het gevoel ergens bij te horen en draagt bij aan economische zelfstandigheid. Onze missie is dan ook het benutten van talent, zodat iedereen naar vermogen meedoet.

Onze visie sluit hierop aan: ‘Passend en duurzaam werk voor iedereen.’

Onze kernwaarden
De basis waar we voor staan en waar we vanuit werken: onze kernwaarden.

Sociaal
IW4 is een sociaal bedrijf. Samenwerken is dan ook één van onze belangrijkste pijlers. Zowel met partners in het bedrijfsleven als met maatschappelijke organisaties, waarmee we samen onze gezamenlijke opdracht realiseren. Daarbij staan ieders talenten centraal. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij.

Betrouwbaar
We vinden het belangrijk dat de mensen die werken bij IW4 de veilige sfeer voelen en ervaren. We zijn eerlijk, duidelijk en transparant in onze communicatie. Mensen kunnen van ons op aan. Zowel richting medewerkers en klanten als naar stakeholders maakt ons dat een betrouwbare partner.

Enthousiast
We zijn gemotiveerd en werken dagelijks met passie en volle inzet. Dit is niet alleen terug te zien in onze houding, maar ook in de goede relatie die we hebben met onze opdrachtgevers. Plezier in je werk is immers de beste basis voor succes.

Resultaatgericht
Ons doel is dat elk talent wordt benut. En dat doel streven we elke dag na. Maar juist ook voor onze opdrachtgevers werken we dagelijks met plezier en volle inzet aan optimale kwaliteit. Vanuit een duurzame relatie met onze klanten gaan we alleen voor het beste resultaat.

Actueel

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

21
dec

Ongeschreven regels in de werksituatie

19
dec

Sluiting tijdens feestdagen

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer