13 juli 2022

Positief resultaat tevredenheidsonderzoek medewerkers

Lees verder

Periodiek doen we onderzoek naar de tevredenheid van de medewerkers bij IW4. Ook dit voorjaar hielden we een MedewerkerTevredenheidsOnderzoek (MTO). En we zijn erg blij met de uitkomsten. De collega’s die bij ons werken geven IW4 gemiddeld het rapportcijfer 7,6. Dat is een mooi en hoog cijfer. Gemiddeld ligt het cijfer bij bedrijven in onze branche op een 7,1. In 2018, bij het vorige MTO was dit een 7,5.

‘We zijn heel blij met dit resultaat. Ondanks de vele veranderingen in de afgelopen jaren, zoals de verhuizing naar tijdelijke huisvesting en de coronapandemie, is het werkplezier hoog. Ik ben enorm trots op de veerkracht van al onze collega’s. Met elkaar zorgen we voor een prettig werkklimaat bij IW4.’ – Leonard Steetsel

Naast een rapportcijfer voor het werken bij IW4 worden vragen gesteld over:

  • werkplek en middelen
  • de leidinggevende
  • sociale aspecten
  • ontwikkeling

Het onderzoek werd uitgevoerd door bureau MarketResponse die veel ervaring heeft met tevredenheidsonderzoeken in onze branche. Totaal hebben 211 medewerkers de vragenlijst ingevuld, de resultaten geven hiermee een betrouwbaar beeld van de tevredenheid.

Op alle onderdelen lagen de scores meer dan gemiddeld hoog. Ondanks het positieve resultaat zijn er ook aandachtspunten en blijft er ruimte voor verbeteringen. Samen met de collega’s gaan we hiermee aan de slag om het werken bij IW4 nóg leuker te maken.

Actueel

28
mei

PSO certificaat aan IW4 uitgereikt

22
mei

Jaaroverzicht 2023

16
mei

Jubileum IW4, al 65 jaar een begrip in de regio

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer