28 mei 2024

PSO certificaat aan IW4 uitgereikt

Lees verder

PSO maakt sociaal ondernemerschap inzichtelijk

Eind maart vond bij IW4 de audit plaats voor het kwaliteitskeurmerk PSO, de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Vandaag, 28 mei 2024, werden de certificaten op feestelijke wijze door Edwin van der Pol, relatiemanager publieke sector van PSO-Nederland aan IW4 uitgereikt.

De PSO is een door TNO onderbouwd kwaliteitskeurmerk wat inzicht geeft in sociaal ondernemerschap. Het keurmerk richt zich vooral op de mate van arbeidsparticipatie van kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt. Leonard Steetsel, algemeen directeur van IW4: ‘We zijn trots dit keurmerk in ontvangst te mogen nemen. Het is een belangrijke erkenning op het gebied van sociaal ondernemerschap. Daarnaast biedt het ons bedrijf ook kansen want het PSO- keurmerk wordt steeds vaker gevraagd door bedrijven en organisaties die werk aan ons uitbesteden of een aanbesteding doen.’

Klanten en opdrachtgevers vragen om organisaties met het PSO-keurmerk omdat zij het belangrijk vinden dat er aandacht is voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt of dat zij zelf willen groeien op de PSO-ladder. ‘En dat aantal gaat groeien zegt Edwin want het PSO-keurmerk helpt werkgevers met het voeren van een effectief inclusief medewerkersbeleid. Hierdoor ontstaat er meer én sneller duurzaam en kwalitatief goede opleiding en werk voor mensen met een kwetsbardere positie op de arbeidsmarkt’.

Weten wat het PSO-keurmerk voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk het filmpje https://youtu.be/pLdpvbeLjOs of kijk op de website van PSO https://www.pso-nederland.nl/ naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.

Actueel

22
mei

Jaaroverzicht 2023

16
mei

Jubileum IW4, al 65 jaar een begrip in de regio

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer