14 september 2020

Tweede kamerlid Rene Peters (CDA) bezoekt IW4

Lees verder
CDA werkbezoek

‘In een eerlijke economie staat niemand langs de kant’

Afgelopen vrijdag 11 september bracht tweede kamerlid René Peters (CDA) een werkbezoek aan IW4. Het CDA werkt samen met de SP aan een plan voor de sociale werkvoorziening (SW) nieuwe stijl. ‘In een eerlijke economie staat niemand langs de kant’ aldus René Peters.

Benutten van talent
Leonard Steetsel sluit zich hier volledig bij aan: ‘Werken biedt structuur, geeft je het gevoel ergens bij te horen en draagt bij aan economische zelfstandigheid. Dat je moe en voldaan thuiskomt van je werk, dat gun ik iedereen.’

‘Brug tussen uitkering en werk’
IW4 focust zich op kandidaten met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt. Met de juiste ondersteuning begeleidt IW4 hen om (weer) arbeidsfit te worden en passend en duurzaam werk te vinden. Daarin is IW4 gespecialiseerd. ‘Met onze kennis en expertise zijn we in staat om maatwerkoplossingen te bieden voor arbeidsontwikkeling en/of re-integratie richting het arbeidsproces. Wij vormen daarmee de brug tussen uitkering en werk.’

Volwaardig werk
IW4 zet zich in om het talent van mensen te benutten en hen aan passend, volwaardig werk te helpen. Voor de een is dat werk in een regulier bedrijf, de ander is beter op z’n plek in een beschermde werkomgeving.

Inclusieve arbeidsmarkt
‘We zijn blij met de aandacht voor sociaal werkbedrijven. Het sociaal werkbedrijf is namelijk niet alleen een grote regionale werkgever, maar we vervullen ook een belangrijke rol richting werkgevers’, aldus Leonard. Sinds de invoering van de Participatiewet moeten zoveel mogelijk mensen aan de slag bij bedrijven in de regio. Met onze dienstverlening ondersteunen we werkgevers hierbij. Zo werken we samen aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt.

Actueel

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

21
dec

Ongeschreven regels in de werksituatie

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer