Veelgestelde vragen

Heeft IW4 Beschut Werk?

Ja, IW4 heeft diverse werkplekken voor beschut werk.  Het advies dat je van de gemeente of het UWV hebt gekregen bepaalt welke beschutte werkplek geschikt is voor jou.

Hoe kan ik bij IW4 komen werken, kan ik solliciteren?

Om bij IW4 te komen werken moet je een SW indicatie hebben of van de gemeente of het UWV een advies beschut werk hebben gekregen. Je kunt er zelf voor kiezen waar je in aanmerking wilt komen voor beschut werk. Dat kan dus bij IW4 zijn.

 

Hoe zit het met de kwaliteit van jullie werkzaamheden en diensten?

IW4 werkt volgens diverse kwaliteitsprocedures. IW4 is als geheel ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd. Onze afdeling Voedselverpakken is FSSC ISO22000 en SKAL gecertificeerd. Onze schoonmaakmedewerkers hebben allen een SVS schoonmaakopleiding gehad. Lees hier meer over onze certificeringen.

 

Wat voor werk kan ik uitbesteden aan IW4?

Dat is heel gevarieerd. Om een beeld te geven: verpakkingswerk, licht montagewerk, verpakken van (droge) voedingsmiddelen, al dan niet biologisch, handmatig/seriematig, grote/kleine partijen, structureel schoonmaakwerk. Heeft u een product of project en twijfelt u of het iets is om uit te besteden bij IW4? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Participatiewet?

De Participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen met een ziekte of handicap een baan vinden. Werkgevers hebben daarin een actieve rol. Bijvoorbeeld door te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn binnen de eigen organisatie.

Wat is de Banenafspraak?

Kabinet en werkgevers hebben in het sociaal akkoord 2013 afgesproken dat er extra banen komen voor mensen met een ziekte of handicap. Werkgevers moeten daarom tot 2026 in totaal 125.000 nieuwe banen creëren voor mensen met een ziekte of handicap. Werkgevers uit de sector Overheid doen dit voor 25.000 mensen met een ziekte of handicap. Dit heet de banenafspraak.

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer