Verpakken uitbesteden

Verpakken uitbesteden is een perfecte oplossing wanneer uw verpakkingsproces veel tijd in beslag neemt of door omstandigheden beter handmatig kan gebeuren.

Lees verder

Bij IW4 kunnen we uw gehele verpakkingsproces uit handen nemen en zorgen onze vakkundige medewerkers voor een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig verpakkingsproces.

Waarom verpakken uitbesteden?

Verpakken uitbesteden is een uitkomst voor bedrijven die producten verkopen, maar niet de ruimte, tijd of mankracht hebben om het verpakken zelf uit te voeren. In plaats van investeren in dure machines, een geschikte ruimte en vakkundig personeel, kan verpakken uitbesteden een efficiëntere optie zijn. Naast het uitbesteden van het verpakken, kunt u bij ons ook terecht voor zaken rondom het verpakken, zoals stickeren, sealen, dozen palletiseren etc.

Bij IW4 beschikken we over een gevarieerd machinepark waar we uiteenlopende producten kunnen verpakken daarnaast zijn we gespecialiseerd in handmatig verpakken. Onze vakkundige medewerkers verpakken van alles, maar onze kracht zit in oplages vanaf 1000 stuks. Verpakkingswerkzaamheden voor grote hoeveelheden kunnen bij ons deels geautomatiseerd worden voor een zo efficiënt mogelijk proces. Bewerkelijke producten worden door onze werknemers professioneel op handmatige wijze verpakt. IW4 is de ideale verpakkingspartner dankzij de vele uiteenlopende opties.

Geautomatiseerde en handmatige verpakkingswerkzaamheden

Door het gevarieerde machinepark van IW4, kunnen wij zowel geautomatiseerde als handmatige verpakkingswerkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen voor u diverse werkzaamheden uitvoeren:

• Lichte montagewerkzaamheden
• opzetten en vullen van displays;
• sluiten van dozen;
• printen en etiketteren;
• en sealen.

Ook hebben wij beschikking over een schone ruimte. Deze ruimte is geschikt voor voedselveilig verpakken van droge voedingsmiddelen. Wilt u het verpakken uitbesteden van uw voedingsproducten? Wij helpen u bij het verpakken van voedingsmiddelen.

Specialist in repeterend (hand)werk

IW4 is specialist in repeterend (hand)werk. U bent dan ook aan het juiste adres voor het uitbesteden van verpakkingswerkzaamheden. Wij hebben werknemers gespecialiseerd in het verpakkingsproces, maar ook werknemers die vakkundig lichte montage- en assemblagewerkzaamheden (seriematig) kunnen uitvoeren. Onze professionele werknemers voeren continue kwaliteitscontroles uit. Op deze manier bent u bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Over IW4

IW4 is een sociaal werkbedrijf. Wij willen dat iedereen de baan verdient die bij hem of haar past. We benutten talent en vinden de juiste matches. Zo kan iedereen naar vermogen meedoen in de maatschappij. We zetten ons in voor diverse opdrachtgevers en richten ons op voedingsmiddelen verpakken, verpakken & montage, schoonmaakwerkzaamheden en ons bedrijfsrestaurant.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner voor verpakken uitbesteden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hans pasfoto

Hans Bouhuys Manager Werkbedrijf

Neem
contact op

Benieuwd naar wat IW4 voor u kan betekenen op het gebied van verpakken uitbesteden? Neem dan contact op met Hans Bouhuys.

Actueel

13
jul

Positief resultaat tevredenheidsonderzoek medewerkers

07
jul
huisvesting IW4

Update – Nieuwe huisvesting voor IW4

22
dec

Sluiting tijdens de feestdagen

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.