Verpakkingsbedrijf Veenendaal

Voedsel laten verpakken op een deskundige en veilige manier in Veenendaal

Lees verder
IW4 werknemer

Ons verpakkingsbedrijf is gevestigd in Veenendaal en is gespecialiseerd in het verpakken van een breed scala aan producten voor diverse voedingsindustrieën. Wij bieden innovatieve verpakkingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze verpakkingsoplossingen

Onze verpakkingsoplossingen voor voedingsmiddelen zijn gericht op het beschermen van uw producten tijdens transport en opslag, terwijl we tegelijkertijd de presentatie en verkoopbaarheid van uw producten verbeteren. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en technologieën om te garanderen dat uw producten veilig en smakelijk aankomen bij de eindgebruiker.

verpakken dozen

Verpakkingen op maat gemaakt

Ons team van ervaren verpakkingsprofessionals werkt nauw samen met onze klanten om hun specifieke verpakkingsbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. We bieden ook drukdiensten aan, zodat uw producten er professioneel uitzien en aantrekkelijk zijn voor de consumenten.

verpakken en montage

Innovatieve verpakkingen

Ons bedrijf is toegewijd aan kwaliteit en service en we streven ernaar om altijd te voldoen aan de hoogste normen van onze klanten. Wij houden ons aan de meest recente voedselveiligheidsnormen en wetgeving. Onze verpakkingslijnen zijn voorzien van de meest moderne technologieën.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We streven ernaar om de impact van onze verpakkingen op het milieu te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en recyclingtechnologieën. Onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare materialen en we hebben ook een programma voor het inzamelen en recycleren van verpakkingen.

Een sociaal werkbedrijf

IW4 is een sociaal werkbedrijf. Wij begeleiden mensen die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk en zoeken voor iedereen de baan die bij hem of haar past. Bij IW4 kunnen je werkervaring opdoen en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Het optimaal benutten van capaciteiten en talent is daarbij uitgangspunt.

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren verpakkingspartner voor uw voedingsmiddelenbedrijf, kijk dan niet verder dan Verpakkingsbedrijf Veendam. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw verpakkingsbehoeften te vervullen.

Actueel

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

21
dec

Ongeschreven regels in de werksituatie

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer