Voedsel verpakken

Voedsel verpakken doen wij bij IW4 vakkundig, efficiënt en veilig. Onze medewerkers zorgen voor een verpakkingsproces van hoge kwaliteit.

Lees verder

Bij IW4 verzorgen wij uw complete verpakkingsproces, van het afwegen van voedingsproducten tot het verpakken in consumenten volumes of bulk verpakkingen en tot slot het etiketteren van de verpakkingen.

Handmatig of geautomatiseerd voedsel verpakken

Bij IW4 kunt u terecht voor het laten verpakken van uw voedingsproduct. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het handmatig verpakken van voedsel. Ook het ompakken van voedingsproducten naar een ander volume of ander verpakkingsmateriaal behoort tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het complete proces van voedsel verpakken. Van semi-automatisch afwegen, mixen en afvullen tot het verpakken in kleine volumes of in bulk verpakkingen. Ook kunnen wij etiketten, labels of andere bestickering verzorgen.

food verpakken

Droge voedingsmiddelen verpakken

Wij verzorgen het verpakkingsproces voor droge voedingsmiddelen. Ons gevarieerde machinepark is een moderne en voedselveilige omgeving. Hier kunnen we voedsel verpakken op een voedselveilige manier. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij FSSC ISO 22000 gecertificeerd. Wij stellen hoge eisen aan het verpakkingsproces en werken volgens de HACCP-richtlijnen. Zo garanderen wij de kwaliteit en de veiligheid van uw producten.

Bent u op zoek naar een verpakkingspartner voor uw biologische producten? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

IW4 als verantwoorde keuze

IW4 is een sociaal werkbedrijf in de regio Food Valley. Wij vinden dat iedereen de baan verdient die bij hem of haar past. Hierbij gaan we altijd uit van mogelijkheden en talent. Door deze mogelijkheden en talenten optimaal te benutten helpen we iedereen aan passend en volwaardig werk. Het uitbesteden van uw verpakkingsproces aan IW4 is een verantwoorde keuze. Met deze samenwerking geeft u vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Daarnaast is het uitbesteden van het verpakken van uw voedingsproducten in de meeste gevallen een stuk voordeliger en efficiënter.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een verpakkingspartner voor het verpakken van uw droge voedingsproducten? Dan bent u bij IW4 aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hans pasfoto

Hans Bouhuys Manager Werkbedrijf

Neem
contact op

Benieuwd naar wat IW4 voor u kan betekenen op het gebied van voedsel verpakken? Neem dan contact op met Hans Bouhuys.

Actueel

13
jul

Positief resultaat tevredenheidsonderzoek medewerkers

07
jul
huisvesting IW4

Update – Nieuwe huisvesting voor IW4

22
dec

Sluiting tijdens de feestdagen

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.