Samen werkt

Re-integratie

Weer werkfit met IW4

Heeft u een uitkering van het UWV of bent u op zoek naar arbeidsmatige dagbesteding? Behoort u tot het doelgroepenregister of zit u in de bijstand? Heeft u een vooropleiding bij het praktijkonderwijs of het speciaal onderwijs gevolgd, maar heeft u nog steeds geen baan?

Bent u gemotiveerd om aan het werk te gaan, maar is werken voor u niet vanzelfsprekend?

Dan bent u bij IW4 aan het juiste adres voor een op maat gemaakt re-integratietraject, omdat nu eenmaal elke situatie en ieder mens uniek is! Wij bieden u een resultaatgerichte aanpak waarbij u zich prettig voelt en waarin een duurzaam resultaat centraal staat. We bereiken dit samen met u via een ‘Werkfit’ traject.

Bij IW4 kunt u arbeidsritme opdoen en daarnaast bieden wij u ondersteuning aan bij het solliciteren. Samen met u gaan we aan de slag met het opstellen van uw CV en leren we u hoe u zich kunt presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Bij IW4 doet u weer arbeidsritme op wat u het gevoel zal geven weer actief deel te nemen aan het arbeidsproces.

Na het ‘Werkfit’ traject bieden wij u aansluitend ook het traject ‘Naar werk’ aan. Via HetWerktNu zoeken we samen met u naar de juiste baan. Een betaalde baan!

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek door een mail met uw contactgegevens te sturen naar personeelsdiensten@iw4.nl. Mocht u liever telefonisch contact met ons opnemen is dat uiteraard ook mogelijk. Hans Vink, de trajectbegeleider binnen IW4, staat u graag te woord. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0318-563900.

Graag komen we samen met u in actie!

Ontwerp en realisatie:PXL