Co packing food

IW4 is uw co packer van food. Wij voeren alle verpakkings- en ompakkings werkzaamheden van uw voedingsmiddelen uit.

Lees verder
IW4 werknemer

Met de juiste mensen voor de uitvoering van de verpakkingswerkzaamheden én kennis in huis voor passend advies zijn wij uw betrouwbare verpakkingspartner.

Wat is co packing food?

Co packing van food is het verpakken en het ompakken van diverse open, droge voedingsmiddelen. Een co packer is een verpakkingspartner die alle verpakkingswerkzaamheden voor u uitvoert. Zo wordt een groot deel van het proces van product tot verkoop uit handen genomen. Het verpakkingsproces verschilt per product. Bij IW4 zijn we gespecialiseerd in handmatig grote hoeveelheden verpakken. Naast de verpakkingswerkzaamheden, kunnen wij als co packer food ook helpen met overige handelingen, zoals:

  • Afwegen/doseren, verpakken en ompakken
  • Etiketteren, labellen, stickeren of sluitingen aanbrengen
  • Printen van THT of codering
  • Sealen of bundelpacken van voedingsmiddelen

voedselveilig verpakken

Verpakken is mensenwerk

Onze werknemers weten van aanpakken en zijn betrouwbaar. Onze werknemers hebben de juiste kennis en kunde in huis om het proces op een professionele manier uit te voeren en altijd kwaliteit te leveren. Onze werknemers verzorgen co packing van food van bulkverpakkingen naar consumenteneenheden. Wij verzorgen het verpakken van zowel grote hoeveelheden met automatische dosering als bewerkelijke volumes vanaf 1000 stukshandmatig. Co packing van food is mogelijk in diverse verpakkingsmogelijkheden:

• Zakjes
• Dozen
• Emmers

Voedselveilig verpakken

Bij IW4 hebben wij de beschikking over een moderne, voedselveilige omgeving voor het verpakken en ompakken van uw voedingsmiddelen. In deze voedselveilige omgeving verzorgen wij het verpakken en ompakken van open, droge voedingsmiddelen. Dankzij deze moderne en voedselveilige omgeving kunnen wij uw verpakkingsproces vakkundig uitvoeren en bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

Het verpakkingsproces moet voldoen aan hoge eisen. Als co packer food werken wij volgens de HACCP-richtlijnen en zijn wij FSSC ISO 22000 gecertificeerd. Met deze certificering garanderen wij de kwaliteit en veiligheid van uw producten. Daarbij hebben wij een SKAL certificering waardoor u ook voor het verpakken van biologische producten bij ons terecht kunt.

Wat doet IW4 op het gebied van co packing van food?

IW4 is uw co packer food. Wij nemen het verpakkingsproces van uw voedingsmiddelen volledig uit handen. Als verpakkingspartner dragen we verantwoordelijkheid voor het proces. Wij verzorgen niet alleen graag het verpakken of ompakken van uw producten, ook denken wij graag mee over geschikte verpakkingsmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner in co packing van food? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hans Bouhuys Manager Werkbedrijf

Neem
contact op

Benieuwd naar wat IW4 voor u kan betekenen op het gebied van co packing food? Neem dan contact op met Hans Bouhuys.

Actueel

09
apr

Energielabel A+++++ voor ons nieuwe pand

21
dec

‘We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen’

21
dec

Ongeschreven regels in de werksituatie

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer