Een bijzonder restaurant,
met mogelijkheden

IW4 heeft een restaurant met mogelijkheden. Naast de interne lunchvoorziening, hebben we diverse faciliteiten voor externen. Ons vergadercentrum biedt ruimte voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. En met onze broodjesservice bezorgen wij de lekkerste broodjes of lunchpakketten op locatie. Of kom tussen de middag bij ons lunchen en ervaar het zelf. Voor gastvrijheid en kwaliteit, maar vooral ook plezier en enthousiasme, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vergadercentrum
Ons moderne vergadercentrum biedt ruimte aan bedrijven en organisaties voor bijeenkomsten of trainingen. De ruimtes zijn geschikt voor 4 tot 150 personen. Faciliteiten zoals gratis parkeren, WIFI en wireless presentatietechniek en onbeperkt koffie, thee en water zijn standaard inbegrepen. De ontvangst en inzet van onze enthousiaste en gemotiveerde collega’s maakt dat onze gasten graag terugkomen. Meer informatie over onze arrangementen is hier te vinden.

Broodjesservice
Voor bedrijven in en in de directe omgeving van Veenendaal heeft IW4 de broodjesservice. Met deze bezorgservice ontvangt u de lekkerste broodjes voor uw vergadering of bijeenkomst bij u op locatie. Het is ook mogelijk om lunchpakketten te bestellen. Met plezier gaan wij voor u aan de slag! Lees hier meer over onze broodjesservice.

MVO
In ons restaurant werken onze IW4-collega’s. En het restaurant is bovendien een mooie opleidings- en ontwikkelplek voor een functie in de horeca. Door gebruik te maken van de faciliteiten van ons bedrijfsrestaurant draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Werken bij IW4

Vergadercentrum

met moderne faciliteiten

Diverse ruimtes

voor vergaderingen en bijeenkomsten van 4 tot 150 personen

Broodjesservice

bezorgservice voor bedrijven in en rond Veenendaal

Complete lunchpakketten

voor uw evenement of bijeenkomst op locatie

Lunch voor gasten

van het bedrijventerrein of anderen bij ons in het restaurant of mee te nemen

Onze klanten aan het woord

We investeren in duurzame samenwerking. Lees hier wat onze klanten vertellen.

Lees alles

‘We kunnen altijd bij IW4 terecht voor het verzorgen van onze jaarlijkse zomer- en winterborrel. Ook voor het rese... Meer lezen

Jacqueline de Koning en Marjan Kampert, Weijman Vastgoedonderhoud B.V.

Neem
contact op

Benieuwd naar wat het Bedrijfsrestaurant van IW4 voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Martin van Wikselaar.

Bekijk andere
diensten

Naast onze dienstverlening in het Bedrijfsrestaurant kunt u ook het Verpakken van voedingsmiddelen, Verpakkings- en licht montagewerk of Schoonmaakwerk aan ons uitbesteden.

Wilt u liever iemand in dienst die Horecawerkzaamheden in uw bedrijf uitvoert? Via HetWerktNu bemiddelen we gemotiveerde arbeidskrachten voor het werk bij u op locatie.

Voedingsmiddelen verpakken

Verpakken & licht montage­werk

Schoonmaak

Vergadercentrum & lunchservice