Voedsel laten verpakken

Voedsel laten verpakken op een deskundige en veilige manier.

Lees verder
IW4 werknemer

Handmatig of geautomatiseerd voedsel verpakken

Wilt u graag voedsel laten verpakken door een ervaren sociaal werkbedrijf? Bij IW4 doen we dit werk vakkundig en met veel plezier. Hoge kwaliteit is bij ons dan ook een garantie. Wij zijn gecertificeerd in het verpakken van voedsel op een veilige manier. Of het nou gaat om:

  • Ompakken
  • Handmatig verpakken
  • Semi automatisch wegen
  • Mixen en afvullen

Voedsel laten verpakken is nauwkeurig werk waar onze collega’s in zijn gespecialiseerd. Het uitbesteden van werk bij IW4 is niet alleen een efficiënte keuze, maar ook een verantwoorde keuze. 

Voedsel verpakken

Passende verpakkingen voor uw voedsel

Bij IW4 zorgen wij voor het ompakken van verpakte voedingsmiddelen. Wij verpakken open en droge voedingsmiddelen van bulk naar consumenteneenheden, zodat het voedsel direct de schappen in kan. Daarnaast denken wij graag met u mee over wat het doel van de verpakking is en hoe de verpakking eruit moet komen te zien. U krijgt bij ons advies op maat.

IW4 als verantwoorde keuze

Voedsel laten verpakken door IW4 is niet alleen een efficiënte keuze, maar ook een verantwoorde keuze en dat zeggen we niet zomaar. Naast het feit dat we bij IW4 hoge kwaliteit leveren zijn we ook een sociaal werkbedrijf. Wij vinden dat iedereen een baan verdient die bij hem of haar past. Dagelijks werken we met meer dan 400 collega’s vol enthousiasme voor onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Wilt u graag voedsel laten verpakken op een veilige en efficiënte manier? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Actueel

24
jun
IW4 werknemer

Vacature: Teamleider Schoonmaak

20
jun

IW4 genomineerd voor MVO-prijs Business Event Veenendaal

20
jun
vacature

Vacature: meewerkend voorman/voorvrouw

Heeft u een
vraag voor ons?

Laat een terugbelverzoek achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IW4 werknemer